Založ si blog

Prečo sú lekári?

Včera som čítala článok, že odmietli na pohotovosti ošetriť batoľa v horúčkach, lebo neboli s mamou zaočkované. Mama sa dala otestovať, ale aj tak  ich odmietli zobrať. To nie je lekár(sestrička), to je chrapúň, ináč sa to nedá nazvať. Človek si povie, že toto by  danému lekárovi nedaroval. Lenže.

Ja sa sama som bola neraz v takej istej pozícii, keď som chodila s mužom po doktoroch, človek nevládze, je psychicky na dne, je chorý od strachu o blizkeho človeka, a ten, ktorý by ti mal pomôcť, niekedy by fakt stačil len ľudský prístup, ťa svojim správaním  zhodí na úplne dno. A tak len prikývneš a tak sa buď  otočíš, alebo poslúchneš v strachu o blizkeho človeka nezmyselný príkaz. A to len preto, lebo niekto sa chce cítiť ako boh, nie ako lekár, prípadne sestrička. Už som zažila, že sa mi lekárka ospravedlnila za správanie sestričky.

Chápem, všetci máme zlý deň, ale neošetriť dieťa, tak si mal doktor dať aj tri respirátori a ošetriť to dieťa. Veď ak bol očkovaný, tak podľa našej vlády by nemal ochorieť, nie?

Tak sa pýtam, prečo sú lekári, keď odmietajú liečiť?

Pani politici,

16.05.2024

neviem, či už ste si uvedomili, čo ste spôsobili svojimi nenávistnými heslami a hecovaním spoločnosti. Už sa nikdy nebudete môcť len tak pohybovať pokojne medzi ľuďmi, už nikdy si nebudete podávať ruku s niekým, aby ste sa nebáli, či tam nemá zbraň, nebudete môcť sa otočiť k niekomu chrbtom bez strachu. Smiali ste sa zo Slovákov, že sú konzervatívni, že vedia [...]

Pas

24.10.2023

Tak som si bola vybaviť nový pás, starý som mala pár rokov prepadnutý, tak je najvyšší čas na nový. Čo keď si zmyslím cestovať po svete? No a tam má čakala novinka, musím dať odtlačky prstov, ako zločinec. Celý život pracujem, platím dane, aj tak sa správajú ku mne ako k zločincovi. Je zaujímavé, že imigranti nepotrebujú ani pas, ani žiadne doklady a nieto ešte [...]

Čo mi vadí

17.10.2022

Vadí mi, ako po tej streľbe urážajú strelcových rodičov. Vôbec si neuvedomujú, že chlapec bol pubertiak a to je obdobie, kedy sebe lepšia výchova môže zlyhať. Je to obdobie vzdoru. Chalan má 18 si myslí, že môže všetko, že mu rodičia nemajú a nemôžu rozkazovať. Búri sa a je v opozícii. Najmä ak je vysoko inteligentný, tak sú pre neho jeho rodičia sú starí, [...]

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 399
Celková čítanosť: 1251737x
Priemerná čítanosť článkov: 3137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy