Založ si blog

Prečo sú lekári?

Včera som čítala článok, že odmietli na pohotovosti ošetriť batoľa v horúčkach, lebo neboli s mamou zaočkované. Mama sa dala otestovať, ale aj tak  ich odmietli zobrať. To nie je lekár(sestrička), to je chrapúň, ináč sa to nedá nazvať. Človek si povie, že toto by  danému lekárovi nedaroval. Lenže.

Ja sa sama som bola neraz v takej istej pozícii, keď som chodila s mužom po doktoroch, človek nevládze, je psychicky na dne, je chorý od strachu o blizkeho človeka, a ten, ktorý by ti mal pomôcť, niekedy by fakt stačil len ľudský prístup, ťa svojim správaním  zhodí na úplne dno. A tak len prikývneš a tak sa buď  otočíš, alebo poslúchneš v strachu o blizkeho človeka nezmyselný príkaz. A to len preto, lebo niekto sa chce cítiť ako boh, nie ako lekár, prípadne sestrička. Už som zažila, že sa mi lekárka ospravedlnila za správanie sestričky.

Chápem, všetci máme zlý deň, ale neošetriť dieťa, tak si mal doktor dať aj tri respirátori a ošetriť to dieťa. Veď ak bol očkovaný, tak podľa našej vlády by nemal ochorieť, nie?

Tak sa pýtam, prečo sú lekári, keď odmietajú liečiť?

Pas

24.10.2023

Tak som si bola vybaviť nový pás, starý som mala pár rokov prepadnutý, tak je najvyšší čas na nový. Čo keď si zmyslím cestovať po svete? No a tam má čakala novinka, musím dať odtlačky prstov, ako zločinec. Celý život pracujem, platím dane, aj tak sa správajú ku mne ako k zločincovi. Je zaujímavé, že imigranti nepotrebujú ani pas, ani žiadne doklady a nieto ešte [...]

Čo mi vadí

17.10.2022

Vadí mi, ako po tej streľbe urážajú strelcových rodičov. Vôbec si neuvedomujú, že chlapec bol pubertiak a to je obdobie, kedy sebe lepšia výchova môže zlyhať. Je to obdobie vzdoru. Chalan má 18 si myslí, že môže všetko, že mu rodičia nemajú a nemôžu rozkazovať. Búri sa a je v opozícii. Najmä ak je vysoko inteligentný, tak sú pre neho jeho rodičia sú starí, [...]

Pamätáte si na študenta Šmída

14.10.2022

Myslím si, že nejak tak sa volal študent, ktorého mali policajti zabiť počas demonštrácie 17. novembra 89. Potom sa zistilo, že to bol agent ŠTB a jemu sa samozrejme nič nestalo, len vypukla „nežná“ revolúcia a došlo k zmene režimu. Nepripadá vám to čo sa stalo v stredu, podľa toho ako sa to rozbieha, niečo podobné. Politické zneužitie smrti na zmenu, alebo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 398
Celková čítanosť: 1235227x
Priemerná čítanosť článkov: 3104x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy