Založ si blog

Konšpirácia I

Včera som sa dozvedela, že  ďalšia známa s celou rodinou prekonala korona vírus. Neviem, ale pripadá mi divné, že väčšina tých, čo to prekonala sú takí, čo viem, že určite dodržiavali všetky pravidlá s rúškami, dezinfekciou, obmedzením pohybu po vonku. Nebude to tým, tou úzkostlivosťou, tým strachom, že ochoreli. Jednoducho oslabili si organizmus. Nebude to v tom, podľa toho aforizmu, že na epidémiu zomrelo 50.000 ľudí. Tisíc na chorobu a zvyšok na strach z choroby. Preto nás neustále strašia, aby mohli vyhlasovať, toľko a toľko je chorých, zomrelych. A vymýšľajú si čísla a klamú nás s počtom pozitívnych, aby mohli na nás zarábať.

Ja si neviem predstaviť, že by som bola kdesi zavretá, nechodiť von, nestretať sa s ľuďmi aj keď cez ulicu  Nemôžem sa ani dívať na slovenskú televíziu, keď vidím tých zarúškovaných moderátorov, tak je mi zle. Prečo v iných televíziách to nie je. Iba u nás?

Pani politici,

16.05.2024

neviem, či už ste si uvedomili, čo ste spôsobili svojimi nenávistnými heslami a hecovaním spoločnosti. Už sa nikdy nebudete môcť len tak pohybovať pokojne medzi ľuďmi, už nikdy si nebudete podávať ruku s niekým, aby ste sa nebáli, či tam nemá zbraň, nebudete môcť sa otočiť k niekomu chrbtom bez strachu. Smiali ste sa zo Slovákov, že sú konzervatívni, že vedia [...]

Pas

24.10.2023

Tak som si bola vybaviť nový pás, starý som mala pár rokov prepadnutý, tak je najvyšší čas na nový. Čo keď si zmyslím cestovať po svete? No a tam má čakala novinka, musím dať odtlačky prstov, ako zločinec. Celý život pracujem, platím dane, aj tak sa správajú ku mne ako k zločincovi. Je zaujímavé, že imigranti nepotrebujú ani pas, ani žiadne doklady a nieto ešte [...]

Čo mi vadí

17.10.2022

Vadí mi, ako po tej streľbe urážajú strelcových rodičov. Vôbec si neuvedomujú, že chlapec bol pubertiak a to je obdobie, kedy sebe lepšia výchova môže zlyhať. Je to obdobie vzdoru. Chalan má 18 si myslí, že môže všetko, že mu rodičia nemajú a nemôžu rozkazovať. Búri sa a je v opozícii. Najmä ak je vysoko inteligentný, tak sú pre neho jeho rodičia sú starí, [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 399
Celková čítanosť: 1251633x
Priemerná čítanosť článkov: 3137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy