Založ si blog

Nedá mi to

Aj keď mi tu zase jeden napíše, že som nezávislá na rozume,  zvykám si, že tu môže každý každého  úražať, nedá mi to. Takže, o čom chcem písať.

Stále som nechápala, prečo je také strašné pozdviženie, ja viem, že vražda novinári je niečo hrozné. Čo na tom, že umrelo v Európe počas týchto mrazov skoro 60 ľudí, to bol odpad, ktorý nikoho nezaujíma. Na tom sa nedajú trhnúť politické body, ale vražda novinára, to je niečo extra.  Keď som bola u dcéry a bavili sme sa o politike,  zistila som, že títo úspešní tridsiatníci, chcú voliť stranu, ktorá ešte len vzniká, kde sú zástupcovia ESET- u. Čiže je asi posledná možnosť, ako sa môže Sulík, ktorého už pomaly opustili všetci, ktorí mali nejaký rozum a Matovič uspieť. Ak bude táto nová stranu rozumná, mať rozumný program a mať za sebou veľký kapitál, čo má, tak môže pozbierať  všetky hlasy tých, ktorým nevyhovuje uvrešťaná Nicolsonová, cholerický Matovič a nedôveryhodný Sulík, najmúdrejšia Remišová, úbohý Galko, ozaj už nemá má rakovinu?  Zjednotia pravicu a všetci títo budú len ubohá kapitola v histórii slovenského parlamentu.

Včera som videla Kňažka v televízii, ako sa rozčuľoval nad tým, že s Ficom chodila Trošková, vraj je to neprestaviteľné. Keď bol on ministrom zahraničia ešte za Havla, tak medzi ľuďmi sa šírila konšpirácia,  že keď sa raz vracali zo zahraničia, boli s Havlom taký opití, že nevládali výjsť z lietadla a ešte sa pobili. Ale to asi nebola hanba, veď je to len konšpirácia. A zrovna včera som dostala od kamarátky video, kde sú všetci naši kultúrni dejatelia za socializmu, ako verne stoja v šíku za socialistické vymoženosti a sú na Anticharte, lebo však  “ republiku si rozvracať nedáme“. A potom po prevrate:  komunisti zneužili naše tváre a všetci sú bojovníci proti komunizmu.

Pas

24.10.2023

Tak som si bola vybaviť nový pás, starý som mala pár rokov prepadnutý, tak je najvyšší čas na nový. Čo keď si zmyslím cestovať po svete? No a tam má čakala novinka, musím dať odtlačky prstov, ako zločinec. Celý život pracujem, platím dane, aj tak sa správajú ku mne ako k zločincovi. Je zaujímavé, že imigranti nepotrebujú ani pas, ani žiadne doklady a nieto ešte [...]

Čo mi vadí

17.10.2022

Vadí mi, ako po tej streľbe urážajú strelcových rodičov. Vôbec si neuvedomujú, že chlapec bol pubertiak a to je obdobie, kedy sebe lepšia výchova môže zlyhať. Je to obdobie vzdoru. Chalan má 18 si myslí, že môže všetko, že mu rodičia nemajú a nemôžu rozkazovať. Búri sa a je v opozícii. Najmä ak je vysoko inteligentný, tak sú pre neho jeho rodičia sú starí, [...]

Pamätáte si na študenta Šmída

14.10.2022

Myslím si, že nejak tak sa volal študent, ktorého mali policajti zabiť počas demonštrácie 17. novembra 89. Potom sa zistilo, že to bol agent ŠTB a jemu sa samozrejme nič nestalo, len vypukla „nežná“ revolúcia a došlo k zmene režimu. Nepripadá vám to čo sa stalo v stredu, podľa toho ako sa to rozbieha, niečo podobné. Politické zneužitie smrti na zmenu, alebo [...]

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Russia International Women's Day

Putin stratil na Ukrajine už oveľa viac vojakov ako Brežnev v Afganistane. A koľko padlých má Zelenskyj?

20.04.2024 06:00

Ukrajinci tvrdia, že zlikvidovali viac ako 450-tisíc Rusov. Moskva však hovorí len o 6-tisícoch svojich padlých. K reálnemu údaju sa asi priblížila BBC.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 398
Celková čítanosť: 1233885x
Priemerná čítanosť článkov: 3100x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy