Moja konšpirácia

31. októbra 2020, nezavisla, Nezaradené

Už vieme, že tie testy sú nespoľahlivé. Už vieme, že z 10 nakazených minimálne troch nezachytia. Vieme, že majú námietky voči nim a voči celoplošnému testovaniu lekári, virológovia, ďalší vedci, dokonca aj pani prezidentka. Dokonca sa povráva, že mali byť tieto testy použité v Afrike, len tam ich odmietli, vraj aj ovocie malo kovid.
Vraví sa, že tým testovaním, chce Igor prekryť, že tie testy kúpil nezákonné a že mu ide o zisk. Len mne sa to nezdá. Predsa pre takého milionára, je 10 miliónov nič, mohol ich získať ináč a šetriť si nervy a keď pomyslíme, že je v tom zainteresovaný asi aj Naď, Sulík, aj Krajči, tak ten podiel by nebol veľký, to za tie nervy nestojí.
Čo keď je za tým to, že si chcú farmafirmy vyskúšať, či sa ľudia dajú a v akých situáciách nahovoriť na vakcináciu. Taký výskum v reále by bol hodný podľa mňa aj nejakú tú miliardu na tajný účet vo Švajci pre zainteresovaných. A vieme, ako sú naši predstavitelia vlády za peniazmi. Myslím, že by nebol problém pre nich sa vložiť do tohto projektu.
Preto tie vyhrážky, preto ten rozputaný teror.