Len aby

13. marca 2018, nezavisla, Nezaradené

Toto už tu raz bolo.

Po vzniku Slovenskej republiky sa podarilo Čarnogurskemu zvihnut moc z ulice. Na čelo štátu sa dostali tí, čo ho nechceli, čo hlasovali proti nemu, odstavili Mečiara a vyhlasil nové voľby. Ale vyhral Mečiar.

Takže páni, aby ste sa zbytočne netešili, ľudia sú veľmi naštvaní, len nikto nevie, na koho je naštvaná mlčiaca väčšina, či na Fica, či na tých, čo sa svojím cirkusom chcú dostať do vlády, aby už konečne mohli kradnúť.

Nie je náhodou ten cirkus preto, aby sa nevyšetrilo, čo skutočne vedel Kuciak a chcel zverejniť. A ak padne Fico, ja verím tomu, že sa to ani nikdy nevyšetrí a vrah bude neznámy, ako pri Valkovi(neverím, tomu, že ho zabili zlodeji a nič neukradli), Duckom, Tupom. A kde sa stratil ďalší novinár,   ale ten nikoho nezaujíma, nikomu nechýba, žiaden cirkus kvôli nemu.

A ak to nebola vražda z politických dôvodov, tým duplom sa to nevyšetrí, predstavte si, že by sa zistilo, že to bola vražda zo žiarlivosti,  myslíte, že by to niekto priznal?. To by bolo  pre našu opozíciu nebezpečné.