Nedá mi to

8. marca 2018, nezavisla, Nezaradené

Aj keď mi tu zase jeden napíše, že som nezávislá na rozume,  zvykám si, že tu môže každý každého  úražať, nedá mi to. Takže, o čom chcem písať.

Stále som nechápala, prečo je také strašné pozdviženie, ja viem, že vražda novinári je niečo hrozné. Čo na tom, že umrelo v Európe počas týchto mrazov skoro 60 ľudí, to bol odpad, ktorý nikoho nezaujíma. Na tom sa nedajú trhnúť politické body, ale vražda novinára, to je niečo extra.  Keď som bola u dcéry a bavili sme sa o politike,  zistila som, že títo úspešní tridsiatníci, chcú voliť stranu, ktorá ešte len vzniká, kde sú zástupcovia ESET- u. Čiže je asi posledná možnosť, ako sa môže Sulík, ktorého už pomaly opustili všetci, ktorí mali nejaký rozum a Matovič uspieť. Ak bude táto nová stranu rozumná, mať rozumný program a mať za sebou veľký kapitál, čo má, tak môže pozbierať  všetky hlasy tých, ktorým nevyhovuje uvrešťaná Nicolsonová, cholerický Matovič a nedôveryhodný Sulík, najmúdrejšia Remišová, úbohý Galko, ozaj už nemá má rakovinu?  Zjednotia pravicu a všetci títo budú len ubohá kapitola v histórii slovenského parlamentu.

Včera som videla Kňažka v televízii, ako sa rozčuľoval nad tým, že s Ficom chodila Trošková, vraj je to neprestaviteľné. Keď bol on ministrom zahraničia ešte za Havla, tak medzi ľuďmi sa šírila konšpirácia,  že keď sa raz vracali zo zahraničia, boli s Havlom taký opití, že nevládali výjsť z lietadla a ešte sa pobili. Ale to asi nebola hanba, veď je to len konšpirácia. A zrovna včera som dostala od kamarátky video, kde sú všetci naši kultúrni dejatelia za socializmu, ako verne stoja v šíku za socialistické vymoženosti a sú na Anticharte, lebo však  “ republiku si rozvracať nedáme“. A potom po prevrate:  komunisti zneužili naše tváre a všetci sú bojovníci proti komunizmu.