Najväčšie problémy Slovenska

19. mája 2016, nezavisla, Nezaradené

Aký sme len šťastný národ. Veď iné národy trápia imigranti, korupcia, malé platy, nezamestnanosť a u nás je teraz najdôležitejší problém, ktorý trápi nás obyvateľov Slovenska podľa niektorých novinárov a opozície,  povinné čítanie a gastrolístky.  Vyzerá, že nič v tomto štáte nie je dôležitejšie.  Aj keď si myslím, že ak nahradia gastrolístky peniazmi, tak v hladových dolinách tie peniaze nikto neuvidí.  Veď načo sú zamestnancovi také zbytočnosti ako peniaze na stravu. Keďže je tam nedostatok práce, tak nie je problém presvedčiť zamestnancov,  že oni tie peniaze nepotrebujú a pán podnikateľ bude mať na nové miliónové auto, dovolenku v Karibiku,….

Pamätám si, ako jeden podnikateľ, ktorý svojich zamestnancov držal na minimálke, si  kúpil nové miliónové auto, tak si prenajal v susednom meste garáž, aby to jeho zamestnanci nevideli, lebo on im tvrdil, že im nemôže zdvihnúť plat, lebo nemá peniaze.

A druhý zase, keď mal po polroku vyplatiť živnostníka, tak ho udal, že ho napadol. A chlap trčal pol roka v base, kým sa mu podarilo dokázať, že je to lož.

Len tak medzi rečou, akí sú solidárni podnikatelia.