A máme po voľbách

13. júna 2010, nezavisla, Nezaradené

A máme po voľbách.  A človek nestačí žasnúť, čo všetko sú schopní politici obetovať, aby sa dostali ku korytu a ich sympatizantom to asi nevadí. „Najzásadovejšia“ kresťanská strana sa spája so stranou, ktorá chce povoliť potraty až do vysokého štádia tehotenstva, manželstva  homosexuálov, marihuanu. „Ochrankyne “ kresťanskej   rodiny to nevadí.  Najliberárnejšia strana sa spája s kresťanskou, ktorá pokladá homosexuálov za hriešnikov, potrat za smrteľný hriech a marihuana ako pôžitkárstvo, tiež patrí asi k hriechom. Ale to nevadí, dôležité sú korytá. Kde sú tie časy, keď slovo chlapa bolo silnejšie než zákon a neveriť jeho slovu, bola výzva na súboj.

Kde sú tí všetci, čo na fórach bojovali za kresťanské hodnoty a proti potratom, prečo teraz neprotestujú proti tomuto spojeniu.

Ale hádam už bude kľud, pretože už zase budú môcť brať dávky bezbranným dôchodcom a invalidom a rozdeľovať ich medzi seba, lebo sebe vždy dvíhali platy (valorizovali), to bol jediný zákon, na ktorom sa koalícia s opozíciou  vždy zhodli.

Prajem pokoj ľudom dobrej vôle.