Založ si blog

Čo ďalej pán Kiska

Od samého začiatku, ako sa pán Kiska prihlásil za kandidáta na prezidenta, rozmýšľam, čo viedlo tohto bohatého, úspešného, ako zakladateľa Dobrého anjela podľa všetkého váženého človeka,aby kandidoval za prezidenta. Neviem, či si uvedomuje, že väčšina ľudí, čo ho volila, ho volila, „lebo Fico“, vlastne, on na to stavil.

Vychádzajú mi dve  možnosti. Buď trpí úchylkou spasiteľa a potom bude zle, lebo ak náhodou Fico príjme nejaký zákon, ktorý bude pomáhať tým, o ktorých on vyhlasoval, že ich ide zachraňovať a pravica sa postaví proti nemu, lebo môže byť sebelepší zákon, ale u nich platí“ lebo Fico“. A keďže tam išiel s ideálmi, tak ten zákon schváli, tak potom tá nenávisť, ktorú prejavovali jeho sympatizanti voči Ficovi sa obráti proti nemu. A zvládne to? Uvedomuje si, že potom bude idiot, dement, špina a   mnoho ďalších milých prívlastkov padne na jeho hlavu a tá nenávisť sa vlastne obráti proti nemu.

Druhá možnosť je, že si povedal, že vlastne už mu nič ku šťastiu nechýba,(úchylka velikášstva) len kreslo prezidenta a potom sa bude držať nastúpenej línie. Všetko, čo robí Fico, je zlé a nuž a potom zbohom Slovensko, lebo sa budú opakovať 90 roky, len dúfam, že pán Kiska nebude vyplakávať ako Kováč, že ho Mečiar neprišiel privítať na letisku a ako mu neprejavuje úctu.

Ďalšia vec, ktorá mi nejde do palice, ten  trapas s podporou Kisku Kňažkom a Procházkom. Čo sa stalo, že zrazu tak otočili, lebo Procházka vyzeral, že moc mu nereže tá podpora a na druhý deň pomaly až plakal, ako ho zle pochopili. Zľakol sa, že keby Kiska nevyhral, išiel by do politiky a on by stratil voličov? Alebo si prečítal diskusiu na Sme a zľakol sa zloby, ktorá bola v diskusii pod článkom. Ktovie, čo rozhodlo, že na druhý deň napravoval svoj vlažný postoj.

Bojím sa len jedného, že aby to nedopadlo, ako Gašparovičom. Najprv na neho nadávali, potom postúpil do druhého kola, tak zrazu celá pravica bola za neho, „lebo Mečiar“ a potom celých 10 rokov, len na neho nadávajú, lebo sa im nakoniec nepodriadil. 

Pas

24.10.2023

Tak som si bola vybaviť nový pás, starý som mala pár rokov prepadnutý, tak je najvyšší čas na nový. Čo keď si zmyslím cestovať po svete? No a tam má čakala novinka, musím dať odtlačky prstov, ako zločinec. Celý život pracujem, platím dane, aj tak sa správajú ku mne ako k zločincovi. Je zaujímavé, že imigranti nepotrebujú ani pas, ani žiadne doklady a nieto ešte [...]

Čo mi vadí

17.10.2022

Vadí mi, ako po tej streľbe urážajú strelcových rodičov. Vôbec si neuvedomujú, že chlapec bol pubertiak a to je obdobie, kedy sebe lepšia výchova môže zlyhať. Je to obdobie vzdoru. Chalan má 18 si myslí, že môže všetko, že mu rodičia nemajú a nemôžu rozkazovať. Búri sa a je v opozícii. Najmä ak je vysoko inteligentný, tak sú pre neho jeho rodičia sú starí, [...]

Pamätáte si na študenta Šmída

14.10.2022

Myslím si, že nejak tak sa volal študent, ktorého mali policajti zabiť počas demonštrácie 17. novembra 89. Potom sa zistilo, že to bol agent ŠTB a jemu sa samozrejme nič nestalo, len vypukla „nežná“ revolúcia a došlo k zmene režimu. Nepripadá vám to čo sa stalo v stredu, podľa toho ako sa to rozbieha, niečo podobné. Politické zneužitie smrti na zmenu, alebo [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 398
Celková čítanosť: 1233335x
Priemerná čítanosť článkov: 3099x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy